04 July 2010

Tetibe rase nak gossip.



Malu-malu kucing betullah Fasha Sandha nie. Punya la lama nak bermalu-maluan, akhirnya mengaku jugak yang dia cintakan Jejai. Tapi Jejai cintakan Fasha Sandha tak? Atau hanya Fasha bertepuk sebelah tangan? Jeng-jeng.

“Kesungguhan dia selama ini membuatkan pintu hati saya terbuka untuk menerimanya sebagai seorang kekasih. Saya memang benar-benar tersentuh hati kerana tidak pernah ada mana-mana lelaki yang berbuat sebegitu kepada saya. Kalau tidak kerana dia datang dengan helikopter pun saya akan terima dia.”

Fasha dan Jejai bercouple pada tarikh keramat 18 Mei lalu di Pulau Lang Tengah semasa Fasha sedang menjalani penggambaran drama Duyong. Untuk pengetahuan, diorang berdua dah kenal selama 7 tahun. Kesian Jejai ternanti-nanti selama nie. Akhirnya cinta berbalas jugak. Tapi habis duit la kena bawak helikopter untuk tunjukkan true love.

Buat masa ini Fasha dan Jejai masih tak rancang apa-apa pasal perkahwinan. Mungkin dua-dua bz dengan kerjaya lagi. Tapi rasanya umur Fasha pun dah dekat 30-an dah. Kawinlah cepat-cepat. Kalau lambat buat peminat menyampah je kan?

Apa-apa pun tahniah kepada Fasha sebab dah jadi awek kepada Jejai, lelaki idaman Malaya.



p/s : tak faham betul lar dengan minah neh, kalau dah tak brape nak popular tuh tak payah larh tetibe nak bagitau 1 malaysia yang kau in love with somebody yang memang semua orang tahu ko and mamat tuh macam maner lagaknyer kan. so unmatured. bende neh jadik pon because of case dea, Jejai and Tiz Zaqyah. ades.. conclusion dea? What you give, you get back lah! hahaha. teringat cerite member yang 1 sekolah dengan fasha neh. perangai mu? ermm...HAREM!

No comments: