31 July 2010

Minggu Buang Masa

Heaven gila minggu neh sebab minggu neh minggu relax-relax. minggu memanjakan diri dan mendekatkan diri dengan alam sekitar. hahaha. MEREPEK lagi. bukan-bukan..ini minggu kursus atau dipanggil 'INDUCTION COURSE' dimana mana-mana staff yang permanent hendaklah menghadiri course ini untuk mengetahui serba sedikit tentang RHB tercinta.[Rasa macam nak nyanyi lagu sekolah kebangsaan pulak :)]

Hari Pertama [Isnin]

Seperti biasa larh. Kelas memang asyik kena dengar orang membebel-bebel dimana benda-benda macam tuh aku dah tahu dah. adess. Giler boring. sekali mak yang ajar Lynette. Gila aku semangat nak jawab semua.

Hari Kedua [Selasa]

Ah, Bosan, ngantuk, malas melanda jiwa, mata, badan, hati dan perasaan.

** baru lepas rasa bengang sebab terdelete picture dalam kelas. geram dengan diri sendiri. Tapi takde larh sampai kata diri sendiri bodoh. hahaha. macam kenal je ayat?



Hari Ketiga [Rabu]

L.O.V.E course. Actually tak suka pun nak pergi this course. sebab dah pergi sekali dulu. okay je. and instructor pulak chinese yang tak berhenti bercakap. so a bit pening and moody lah. Bodoh punya orang. wkwkwkw. tak tahu kenapa tak suka beliau. Okay. Jom tengok picture yang tak berapa nak best. hahaha.


tengok class lagi satu buat dulu L.O.V.E course at padang. panas babe. team aku boleh plak dapat packaging. aisshh.. tak suka larh. macam cilanat taw??



my Group Team Leader. with kak Fiza. tak boleh blah dengan kaum itu.



Hasil kerja tangan saya. motif? MACAM HAREM!







P/S : hakikat nya, tak suka pergi and tak terniat pun nak pergi. HAREM lagik.

No comments: