14 July 2010

Kesihatan & Ikan Keli

damn it! today i MC because of saket mata. flu. batuk. waaaa...what a miserable day!!!
dah larh banyak keje kat office. bertimbun-timbun macam lemon. macam malang sungguh. 'tabahkan lah hati! mengharungi hari..abadikanlah saat indah kita kan tetap bersama...' (tetibe elite plak bagai.KRU feat Elite- Dipintu syurga). so now kena duduk rumah and sambil pakai cermin mata macam ala-ala DIVA gitu. tapi pagi-pagi lagi dah muncul kat pasar tani bandar tun razak dengan kaca mata hitam besar. haa. sekali jumpa bos. terpaksa belanja ikan keli 5 ekor. hehe. cerita pasal ikan keli, tadi my mom beli ikan keli 3 ekor. then my mom suruh orang tuh siang siap-siap sebab ikan tuh hidup lagik. ye lah kan, kalau siang sendiri sure kaki atas katil, ikan keli kat depan pintu bilik. haaaaa (jauh nya berangan?) :: ok. cerita ikan keli balik. then after done part siang-siang, i pun ambil plastik yang mengandungi ikan keli tuh. lepas a few tapak ke depan. ikan keli tuh boleh kan nak melompat keluar dari plastik tuh? tak nak i hempas plastik tuh pulak kan? sekali nasib baik adew pakcik tuh tolong masukkan balik that ikan. hehehe. Thanks Pakcik Sayur. ouh. sangat cuak! malu pun ader taw! ok lah tak nak cakap banyak sangat pasal kelemahan diri ini. korang tuh berani ke? haaaa...mari tengok gambar ikan keli jahat.




p/s : mata dah macam pelakon cerita zombie dah. sebelah je merah. haha

No comments: