31 July 2010

Kenduri Tahlil

Memang jadi tradisi our family kalau tiap-tiap nak masuk bulan puasa, kami akan buat kenduri tahlil and doa selamat. And aku pun dah apply cuti hari jumaat lepas. And kami pegi pasar dekat Chow kit. Giler arh. banyak giler kena beli taw. and antara yang aku beli is...


murah je bunga-bunga neh. RM 1.00 untuk setangkai.

so bermulanya kesibukan kami untuk kenduri, korang layan je lah yer picture-picture nya. baru kenduri tahlil.belum kenduri kahwin mak lagi. adess..kena persiapkan mental dan fizikal neh. baru lah boleh kahwin. neh baru potong bawang sikit dah nangis-nangis macam hero hindustan kena pukul dek bapak perempuan tuh yang tak kasi mereka berkahwin disebabkan kerana taraf mereka. hahaha. panjang betul imaginasi aku. hahaha. so happy tengok picture.


neh semua family aku yang perempuan. and termasuk Mak Su Aya aku [pakai baju warna hitam]




udang yang dah siap dikopek kulit by me, kerol, mak ngah and my mom. 6kilo kami kopek!


neh untuk goreng sayur [cakap macam pandai masak pulak aku neh]


rumah yang telah dilapangkan. Thanks to my neighbour yang bagi kami tumpang barang-barang.


sambal udang by mak long and ayam masak lemak cili padi by my mom = TERBAEK! :D


kari daging ala-ala arwah atuk punya masakan. lagi terbaik. Miss my Late Grandma.



tengok orang yang penat neh. hahaha.. kesian dia kena buat kerja macam-macam. Thanks sayang. Awak baik sangat~~ :)

Minggu Buang Masa

Heaven gila minggu neh sebab minggu neh minggu relax-relax. minggu memanjakan diri dan mendekatkan diri dengan alam sekitar. hahaha. MEREPEK lagi. bukan-bukan..ini minggu kursus atau dipanggil 'INDUCTION COURSE' dimana mana-mana staff yang permanent hendaklah menghadiri course ini untuk mengetahui serba sedikit tentang RHB tercinta.[Rasa macam nak nyanyi lagu sekolah kebangsaan pulak :)]

Hari Pertama [Isnin]

Seperti biasa larh. Kelas memang asyik kena dengar orang membebel-bebel dimana benda-benda macam tuh aku dah tahu dah. adess. Giler boring. sekali mak yang ajar Lynette. Gila aku semangat nak jawab semua.

Hari Kedua [Selasa]

Ah, Bosan, ngantuk, malas melanda jiwa, mata, badan, hati dan perasaan.

** baru lepas rasa bengang sebab terdelete picture dalam kelas. geram dengan diri sendiri. Tapi takde larh sampai kata diri sendiri bodoh. hahaha. macam kenal je ayat?



Hari Ketiga [Rabu]

L.O.V.E course. Actually tak suka pun nak pergi this course. sebab dah pergi sekali dulu. okay je. and instructor pulak chinese yang tak berhenti bercakap. so a bit pening and moody lah. Bodoh punya orang. wkwkwkw. tak tahu kenapa tak suka beliau. Okay. Jom tengok picture yang tak berapa nak best. hahaha.


tengok class lagi satu buat dulu L.O.V.E course at padang. panas babe. team aku boleh plak dapat packaging. aisshh.. tak suka larh. macam cilanat taw??



my Group Team Leader. with kak Fiza. tak boleh blah dengan kaum itu.



Hasil kerja tangan saya. motif? MACAM HAREM!







P/S : hakikat nya, tak suka pergi and tak terniat pun nak pergi. HAREM lagik.

25 July 2010

Soalan Lazim : 'Mimi, bila kau nak kahwin?'

The Ugly truth~

okay, soalan-soalan macam neh memang selalu disoalkan kalau orang-orang biasa jumpa orang GLAMOUR macam mak neh dekat majlis-majlis kahwin, melawat kawan sebaya beranak, atau pun di tempat-tempat awam. Entah lah kenapa mereka selalu tanya soalan-soalan lazim macam tuh. adess. Memang lah umur aku dah tua tapi mak kan nampak macam very the sweet 18. so tak perlu lah nak tanya soalan-soalan macam tuh. nak tahu kenapa sampai sekarang mak tak kahwin-kahwin lagi? nak tau? okay, now i tell u..

:: sebab i still tak jumpa hartawan berjaya dekat Desa Tasik neh or kawasan-kawasan sekitarnya tapi umur dia hendaklah tidak lebih dari 25patah perkataan. hahaha. 25TAHUN lah..

:: Susah nak cari lelaki yang boleh bagi i SEBUAH RUMAH LENGKAP DENGAN SWIMMING POOL AND BILIK ALA-ALA PANGGUNG WAYANG, SEBUAH KERETA MERCEDES BRABUS juga dari Desa Tasik neh dan kawasan sekitarnya.

:: Badan ala-ala Cristiano Ronaldo or Jacob Black from Twilight, muka ala-ala Sergio Ramos dari pasukan Sepanyol yang menang World Cup tuh. Ooops lelaki tersebut perlu mempunyai Piala seperti World Cup itu juga. :)



p/s : haaaa. ada ke orang yang macam tuh dekat Desa Tasik? That's Why lah mak tak kahwin lagi. Sebab I've been waiting people like this. hahahha.



The Real Truth~

Bukannya tak nak berkahwin. Tapi dari segi financial pun tak berapa stabil and i tak nak ambil risiko. Tunggu kehidupan dah stabil and takde lah nak masam muka kalau duit tak cukup nak beli topup and syampoo pulak habis and kena beli sendiri (perumpamaan sahaja). Lagi satu umur pun baru 24tahun. Banyak perkara yang perlu dibuat sebelum berumahtangga contohnya pergi clubbing mabuk-mabuk, hisap rokok bersama-sama. haha. takde lah, tak kuasa mak nok. mak bukan jenis yang ala-ala perempuan sesat jalan tuh. banyak benda yang i kena contribute to my family. Perlu dan perlu. Undeniable. In fact, my boyfriend pun still studying and dia baru je umur 20tahun. Give him a chance to get what he want in his life. so NO RUSHING in our relationship. just chill and relax. sampai masa and jodoh. i akan berkahwin juga. dengan siapa? only God knows :)

24 July 2010

Orang-orang yang perlu kita jauhi

Of course semua orang ada benda yang mereka rasa mereka tak suka buat atau mereka rasa mereka tak perlukan benda-benda seperti ini. Dan aku pun ada benda yang buat aku menyampah, tak suka, benci dan bla bla bla....so hari ni aku nak listkan perkara-perkara yang aku tak suka.

:: paling tak suka orang memaksa. Sumpah tak suka! macam kita tak suka buat tapi orang2 itu suruh buat juga. memang angin satu badan lah. terus avoid orang tuh terus!! BLOCK! DELETE orang tuh dari hidup kita. (kenapa kerol neyh dah potong level aku at Towner? neh malas ajak dia main..habis kalah!)

:: tak suka orang hipokrit. sebab orang hipokrit nih bahaya. VERY DANGEROUS U KNOW! kalau yang diam tuh yang paling DANGEROUS. untuk orang hipokrit neh banyak terms-terms yang dicipta untuk mereka seperti DRAMA QUEEN? and kadang-kadang mereka akan bertukar menjadi serigala jadian...hahaha! salah! itu JACOB from Twilight sahaja boleh jadi.(sasanya badan dia...sedap peluk :) hahaha...lari tajuk!) mereka boleh jadi backstabber gaks. so beware of this people guys.

:: Lelaki panas baran? gile tak suka lelaki panas baran aka budget kau seorang je ada sifat marah? bangang!! hahaha. Perempuan susah nak ada sifat negatif macam neh. kalau ada pun, maybe mereka dalam mood Bendera Merah ataupun perkataan lucah mak aku 'Malam tadi tak dapat kowt?' tuh perkataan mak aku ok. Aku pun tak faham maksud dia apa...? haaa.. Lelaki panas baran neh, aku ada lah pengalaman jugak. tapi bukan aku larh. My relatives punya bf. sepak, terajang, tampar, tumbuk tuh dah macam adat dalam percintaan diorang lah? Maybe lelaki tuh fikir, cara camtuh lah nak menunjukkan kasih sayang. Kalau muka kau tuh macam Jacob Twilight or Chad Michael Murray..nak jugak lah aku tahan ber air liurkan darah or lebam di badan. Neh muka macam pelakon pembantu cerita Tamil ada hati nak tunjuk samseng. Dah lar pukul perempuan. Kurus plak tuh. kesian tau that girl. Dasar dayus punya lelaki. Potong tuttt kau, baru kau tau!! (tutttt bukan maksud sebenar..) hahaha..

:: Lelaki anak mak..woooooo..memang lah semua orang sayang mak tapi kalau dah semua mak yang fikir, mak yang buat keputusan..takkan boleh tahan kowt? nak kata childish? i don't think so? sebab kalau kita dapat anak mak neh. dia memang tak boleh nak buat keputusan sendiri. semua nak kena tanya mak. Nanti kalau dah kahwin, malam pertama tanya dengan mak macam neh 'Makk..malam neh boleh tak orang buat cucu mak?? bukannya orang lain..cucu mak jugakkk...' hahahahhaa...tak mau kan? malu kan?? so cari lah lelaki yang boleh bimbing kita, buat keputusan sendiri, berdikari, and yang paling penting beriman. yakni, boleh mendorong kita ke jalan yang benar. sebab dosa seorang isteri adalah diatas tanggungjawab suami. Nak ke suami sahaja masuk neraka. masa bercinta kata nak mati bersama-sama? tungguku pintu syurga lah aper lah..so kena cari suami yang boleh bimbing ye. jangan nak melingkup sama..(Giler aku dah boleh kawen!! Pandai berkata-kata.)

Herm. apa lagi yer? tak boleh fikir dah sebab ada orang tak sabar nak baca. hahaha. kalau korang rasa ada lagi yang perlu ditambah. sila komen ye...sebab benda-benda diatas apa yang aku rasa je. tak tau larh korang rasa apa. so, happy reading guys!!!


contoh lelaki yang perlu kita dapatkan.


lelaki macam neyh memang kena dapatkan. sebab malam-malam sedap kena peluk dan dipeluk. dia nak bukak baju pun mak tak kisah nok.....mak teruja sangat. dengan mak mertua (mak aku larh) pun teruja sama. ibu...ingat..menantu tuh..wkwkwkw

Very Busy Week


Kronologi for this weekend.


Sabtu : Liga Bola Haram. Pass sample baju at kak Awin.Lepak rumah sahaja..Jangan Lupa Lirik. tengok Towner kat FB (Misi nak lawan Kerol sahaja...wkwk..Johana?? tak mampu larh kowt?)

Ahad :Duduk rumah jew lah gamaknye. tengok bola...rasa macam nak mkn McD larh ari ahad? huhuh..

Isnin : Induction Course at Bangi (mula kira berapa hari lagi sebelum hari jumaat.huhuhu.....lamanyer) ::Malam boleh tengok Gossip Girl @ 8TV. hahah..Blair Wardolf..so NOT ME. huhu

Selasa : Induction lagi. Malam:: boleh tengok Vampire Diaries. suke loh.

Rabu : Induction (Kene Buat LOVE course...kena berlari-lari sambil bawak bola tenis. huh! Hina Sungguh!) ::Malam ada pasar malam. tapi tak beli pun sebab hari khamis kena pergi kerja kat KL balik. tak suka nya.

Khamis : Kerja dengan gigih, bersungguh-sungguh. Habiskan kerja sebelum pukul 5.45 sebab jumaat cuti and malam ada football match. Separuh akhir kedua. KL vs Kedah at STADIUM Cheras Kuala Lumpur. result separuh akhir pertama KL 2 Kedah 1. pic pemain KL. nampak itu mamat? kanan sekali.



Jumaat : Cuti!! Yeay. Pagi: Tolong ibu ke pasar and so on. Kene kopek udang. kene bersihkan memacam. tapi nak pergi CIMB bank dulu. nak update buku bank. sebab asyik transfer je tapi tak tengok masuk ke tidak. buat penat menabung je.

Sabtu :
Busy jugak. tapi no idea buat ape.

Ahad : Birthday my dad. Happy Buzday Abah!!! nak beli carrot cake @ Secret Recipe.

22 July 2010

Cheryl Cole - Parachute

Parachute by Cheryl Cole




I don't tell anyone about the way you hold my hand
I don't tell anyone about the things that we have planned
I won't tell anybody
Won't tell anybody
They want to push me down
They want to see you fall

Won't tell anybody how you turn my world around
I won't tell anyone how your voice is my favourite sound
Won't tell anybody
Won't tell anybody
They want to see us fall
They want to see us fall

I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down

I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down

Don't believe the things you tell yourself so late night and
You are your own worst enemy
You'll never win the fight
Just hold onto me
I'll hold onto you
It's you and me up against the world
It's you and me

I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down

I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down
http://www.elyricsworld.com/parachute_lyrics_cheryl_cole.html

I won't fall out of love
I won't fall out of,
I won't fall out of love
I won't fall out of,
I won't fall out of love
I won't fall out of,
I won't fall out of love
I'll fall into you

I won't fall out of love
I won't fall out of,
I won't fall out of love
I won't fall out of,
I won't fall out of love
I won't fall out of,
I won't fall out of love
I'll fall into you

I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down

I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down



p/s : Love this song a lotsss!!

18 July 2010

Cinta Pertama



Rasanya semua orang ada cerita pasal cinta pertama. aku pon ade jugak ok. (hahaha..berlagak sikit lah!) cinta pertama aku bermula masa aku umur 18 tahun. (serius masa sekolah tak bercinta, kunun nak focus study..taik larh! haha) Cerita ia macam neh. actually aku minat dengan member dia. sumpah! minat gile! sebab dorang neh player bola. (so aku budget ala-ala victoria beckham? awek peter crouch ke apew tapi bf main hancur. hahaha). Kawan dia tuh memang handsome lah. undeniable. selalu jumpa kat pasar malam. selalu berdebar-debar je kalau jumpa mamat tuh. sekali habis je SPM. aku pon rapat dengan kawan mamat handsome tuh. aku nama kan kawan mamat handsome tu sebagai K(bukan nama sebenar atau bukan nama dalam IC). K tuh okey lah, sebab dia baik, selalu tolong aku semua. and very caring u know? (masa tuh takde apa-apa feelings pon, sebab feeling aku terlebih dekat mamat handsome tuh :B). Selepas beberapa ketika, si K tuh macam treat aku lain sangat. ntah larh? tapi masa tuh just buat bodoh je sebab bab-bab macam neh, malas nak fikir sangat?? (macam demand lah and budget kau cun ke amelia?) haha. sekali dia meluahkan isihati dia kat aku. waahhhh!! sangat sesak nafas aku masa tuh. tapi akak control ayu je lah!! and last sekali we declared as a couple. haaa. FINALLY! kami couple just selama 1 tahun 7 bulan je (if i'm not mistaken lah). masa couple tuh rasa macam konon-konon couple of the year dekat perumahan polis neh. kemana berdua je pastu round-round naik scooter dia. and support dia dalam bola dia tuh.(kan aku victoria beckham dia? time tuh je lah!) TAPI. hati aku still minat kat kawan dia. suka sangat lah weh. masih handsome tau kawan dia!

Tapi sekarang neh, kami dah pun ada life masing-masing. Dea pon dah kahwin. Oh, nak tahu kenapa kami broke up? aku pun taktau. tapi ada lah cerita disebalik benda-benda neh. and melibatan orang yang anti dengan kepopularan aku (popular ke?) and kami pun ego sangat that time sampai nak discuss pasal hal break-break pun taknak! to that person, thanks for everything you did to us. lagi pun kami muda sangat masa tuh. so, banyak lagi yang kami kena belajar dalam hidup masing-masing. And dia pon dah berbahagia dengan isteri dia. and me, with my Khairul Akmal. We love each other. Me and si K pun still berkawan baik lagi. and tak lupa juga, kawan K yang handsome, tak lagi handsome sebab perangai dia tuh
BAIK SANGAT
so, there's no more heart feeling towards him. huhuhu.

so tuh lah cerita my first love, Korang ada? aku ada......huhu



p/s En. Kerol jangan nak terasa. sensitive betol!

17 July 2010

Eclipse bersama En. Kerol

yeah. best nya ari neh...today baru dapat tengok Twilight Saga : Eclipse. arituh pergi dengan mell tapi tak dapat tengok sebab tiket dah habis.So today, we'ol gerak pagi-pagi lagi. dalam pukul 10am. Hehehehe..pagi kan? si En. Kerol merungut je keje. dea cakap camneh,

En Kerol : 'awal nya nak pegi? kedai belum bukak lagik?
Cik Mimi : 'Nati tiket habis kang!?'
En Kerol : 'Siape nak datang pepagi neh??'
Cik Mimi : 'Eh, Biar larh!!'

so, masa we'ol sampai tuh, memang takde orang pon. dapat tiket dalam pukul 11am. awalkan.. yeah!!! so saksikan serba sedikit pasal Twilight Saga : Eclipse kali neh. memang best. makin banyak pontianak yang berleluasa. Jacob yang makin hot and muke tak malu..dok nak dengan Bella jew. aper kurangnya mak neh? huh!!! mak tak takot dengan serigala, kucing je mak takot nok!






p/s : mak diatas bukan larh mak saya. mak bukan nama sebenar ok.

14 July 2010

Kesihatan & Ikan Keli

damn it! today i MC because of saket mata. flu. batuk. waaaa...what a miserable day!!!
dah larh banyak keje kat office. bertimbun-timbun macam lemon. macam malang sungguh. 'tabahkan lah hati! mengharungi hari..abadikanlah saat indah kita kan tetap bersama...' (tetibe elite plak bagai.KRU feat Elite- Dipintu syurga). so now kena duduk rumah and sambil pakai cermin mata macam ala-ala DIVA gitu. tapi pagi-pagi lagi dah muncul kat pasar tani bandar tun razak dengan kaca mata hitam besar. haa. sekali jumpa bos. terpaksa belanja ikan keli 5 ekor. hehe. cerita pasal ikan keli, tadi my mom beli ikan keli 3 ekor. then my mom suruh orang tuh siang siap-siap sebab ikan tuh hidup lagik. ye lah kan, kalau siang sendiri sure kaki atas katil, ikan keli kat depan pintu bilik. haaaaa (jauh nya berangan?) :: ok. cerita ikan keli balik. then after done part siang-siang, i pun ambil plastik yang mengandungi ikan keli tuh. lepas a few tapak ke depan. ikan keli tuh boleh kan nak melompat keluar dari plastik tuh? tak nak i hempas plastik tuh pulak kan? sekali nasib baik adew pakcik tuh tolong masukkan balik that ikan. hehehe. Thanks Pakcik Sayur. ouh. sangat cuak! malu pun ader taw! ok lah tak nak cakap banyak sangat pasal kelemahan diri ini. korang tuh berani ke? haaaa...mari tengok gambar ikan keli jahat.




p/s : mata dah macam pelakon cerita zombie dah. sebelah je merah. haha

11 July 2010

World Cup Final

yeah. i got the feeling. thats tonite gonna be a good nite!! (tetibe Black Eyed Peas kan?) tonite as semua orang tahu Spain masuk final and jumpe Belanda. damn it! jumpa oranje?? Dua-dua sama kuat. tapi Spain tetap dihati ok. tapi still cuak gaks neh. ADESS. c'mon Sergio Ramos. thanks to Puyol for the semi final's goal. it was awesome!!


SERGIO RAMOS

* Date of Birth: 30-03-1986
* Height: 183 cm
* Shirt number: 15
* Position: Defender
* Current club: Real Madrid (ESP)







p/s memang minat giler dekat player spain neh. much much way better than C.Ronaldo. except for Ronaldo's butt. nice lorh!! :P

Lunch with the DIVA



neh nama dea johana (yang berbaju pink itu). atau nama penuh dea Johana Firdaus Chen. yes2. dea mix. dea neh ofismate saya actually. sangat workaholic and komited tahap dewa terhadap keja dea. benar larh. and masa neh dea jemput we'ol nak g lunch kat luar. sebab ari tuh dea on leave sebab nak g interview kata nyer..hehehhe..KANTOI sudah. so besh larh lepak ngan dea sebab byk betol benda yang kami nak gossip bersama-sama. hehehe.

06 July 2010

Komplot - Disko Tanpa Risiko

actually today rasa macam sakit hati sangat. bukan dekat khairul akmal. sumpah bukan. sebab dea sangat baek! Luv him so much. this is untuk someone yang soo annoying!

and paling suke this part 'kau perlu tahu kau bukanlah..oh pilihanku..janganlah engkau ragu. kerna ku tak ingin tahu masa silammu' (tuju khas utk someone). so here the clipvideo. enjoy!



04 July 2010

Tetibe rase nak gossip.



Malu-malu kucing betullah Fasha Sandha nie. Punya la lama nak bermalu-maluan, akhirnya mengaku jugak yang dia cintakan Jejai. Tapi Jejai cintakan Fasha Sandha tak? Atau hanya Fasha bertepuk sebelah tangan? Jeng-jeng.

“Kesungguhan dia selama ini membuatkan pintu hati saya terbuka untuk menerimanya sebagai seorang kekasih. Saya memang benar-benar tersentuh hati kerana tidak pernah ada mana-mana lelaki yang berbuat sebegitu kepada saya. Kalau tidak kerana dia datang dengan helikopter pun saya akan terima dia.”

Fasha dan Jejai bercouple pada tarikh keramat 18 Mei lalu di Pulau Lang Tengah semasa Fasha sedang menjalani penggambaran drama Duyong. Untuk pengetahuan, diorang berdua dah kenal selama 7 tahun. Kesian Jejai ternanti-nanti selama nie. Akhirnya cinta berbalas jugak. Tapi habis duit la kena bawak helikopter untuk tunjukkan true love.

Buat masa ini Fasha dan Jejai masih tak rancang apa-apa pasal perkahwinan. Mungkin dua-dua bz dengan kerjaya lagi. Tapi rasanya umur Fasha pun dah dekat 30-an dah. Kawinlah cepat-cepat. Kalau lambat buat peminat menyampah je kan?

Apa-apa pun tahniah kepada Fasha sebab dah jadi awek kepada Jejai, lelaki idaman Malaya.



p/s : tak faham betul lar dengan minah neh, kalau dah tak brape nak popular tuh tak payah larh tetibe nak bagitau 1 malaysia yang kau in love with somebody yang memang semua orang tahu ko and mamat tuh macam maner lagaknyer kan. so unmatured. bende neh jadik pon because of case dea, Jejai and Tiz Zaqyah. ades.. conclusion dea? What you give, you get back lah! hahaha. teringat cerite member yang 1 sekolah dengan fasha neh. perangai mu? ermm...HAREM!

Teddy Bear Khairul.



yeay! i've got this from someone that i really love. Giler lembut taw tak. actually wujudnyer this things pon because of something he did, and buat i nanges and mintak break. giler drama larh kami. hahaha. and buat i terharu sangat, dea sanggup turun KL dari Muar sebab nak settle kan masalah kami. giler. and buat i rasa bersalah sangat sebab dea pakai duit gaji dea for me!! OMG. now i'm planning something to make him happy. sikit hari lagi larh yer sayang. I LOVE You so Much!

Family Dinner

Last nite, we'ol telah disponsor by Mamat aka my 2nd brother. dea baru jew dapat gaji then decided blanja kami dekat bangi. Thanks adik ku. huhu. tapi kali neh kami bawak atok bersama sebab mak atok dah pegi trip to terengganu with mak long and mak ngah. sanagt suke berjalan mereka. tapi takpe, kami ok je. so sume perut penuh dengan hati gembira. dan ditambah pulak dengan kemenangan SPAIN 1-0 dengan Paraguay. lagi senang hati. yeahh!! hidup SERGIO RAMOS!! tengok piccies kami yer.

this is me, wearing MNG babyT, Padini skirt,Crocs shoes.




adek2 yang terlebih sudah giler!




p/s sorry tak dapat amek pic my mom,dad n grandpa. sebab dorang dah makan dulu dah!

03 July 2010

Ada Apa dengan Cinta?




*love this film so much. in fact, ada sumeone dah curi my kaset and bungkus2 jadikan as present and bagi gf dea. OMG. (time tuh takde cd, still pakai walkmen pakai kaset ok).

SINGLE

betol ke hidup single tuh best? dah dekat setahun lebih me and en kerol. so now dah rasa macam at the end. OMG. what a miserable life!! penat dah kalau orang tersayang duduk jauh2 neyh. sumpah tak best. tapi macam mane aku boleh bertahan dengan En. Kerol for 1 and half year neyh? Am i on dreaming? fuuuuhhhh..kena berfikir dengan waras, adil dan saksama AMELIA. please thinking bout his feelings MIA. please. waaaa.. I miss HIM so much!! but he's too far away from me! i need your hug. i need to see your smile. i need everything from you!!!

Dear Khairul Akmal,


honestly, I MISS U SOOOOOOO MUCH. AND I NEED YOU RIGHT NOW!!!!!!!




love,

Amelia Zainudin.
From the bottom my heart.