27 June 2010

Sehari Bersama Tacha.

comel kan? mule-mule je semangat tuh. pastuh pass kat my mom suh abiskan.


Ok. sure korang tak tau kan sapekah gerangan yang bernama tache? dia anak my mom jaga since dia baby lagi. memang suke sangat dengan dia neyh. comel, putih, bubbly. kire package lah jugak dea neyh :). then bile umur dia masuk 4 tahun. mak dia dapat transfer kew kelantan which is her mom is a nurse and kelantan pulak hometown mak dia. memang our family a bit sedih gaks to let her go. because we'ol memang close sangat including her sister WAWA. perangai dorang memang tahap dewa best. cakap 24hours. panggil i just MIMI je. no akak. maybe muka i sweet macam baya dorang jugak. hahaha. so this week, her mom dapat cuti for a week. and dea bawak tache n wawa ke KL. because her father still in KL(tak dapat transfer katanyer). so this week memang best larh because our house jadik kecoh sangat. siap tido kat sini lagik. huhu. and tomorrow dorang will be back kelantan again. selalunyer dorang akan balik pepagi buta around 6am because kalau dorang balik tengahari or waktu kami dah bangun. dorang akan panggil my mom and teros nanges2 sampai kelantan. Giler terok kan? so tadi i pegi keluar with tacha and my mom then singgah at Bangi Kopitiam. sempat lagi snap picture tacha nak makan ais krim. will be miss them.

order air milo. tapi tak abis. nasib baik kak mimi sayang ko.

No comments: